Lóránd

Antal Loránd vagyok 18 éves 11-dik osztályos tanuló. Szakiskolával sikeresen végeztem de tovább szeretnék tanulni , így vissza iratkoztam szaklíceumba ami még 2 év. Szüleimmel és tesvéremmel élek együtt édes apám erdő munkás édes anyám pedig háziasszony , édes apám fizetése nagyon minimális így hogy tovább tanulok nem nagyon volna elég mindenre ha folytatni szeretném amit elkezdttem. 

Napjaim azzal telnek nyáron, hogy segítek itthon a széna betakitásban földművelésben, nagyon sokat dolgozunk kint a hegyen nyáron nap mint nap szinte reggeltől estig. Ez elmúlt években nagyon nagy segítség volt számomra az ösztöndíj sokat fejlődtem a szaxafonozásban elértem egy középső szintet. Ezt a szintet feljebb szeretném fokozni hogy majd minél szebben és minél jobban játszak . Azt szeretném elérni hogy majd szeressenek az emberek. Mindenkinek tetszedjen, hogy milyen lelkesen és úgy adom elő amit csinálok hogy szeretem , mert az ember amit csinál azt kell is szeresse. 

Én az ösztöndíjat a zenei fejlődésemre szeretném felhasználni, hogy később zenét, táncházat es tarthassak. Nagyon szépen köszönöm ezt a nagy lehetőséget önöknek!!!

Isten áldását kérem magukra!


Beszámoló