Molnár Hunor

Jó napot kívánok. Molnár Hunor vagyok. 13 éves nem látó. 

Rosszindulatú daganat miatt veszítettem el a látásom. Nagyon sok vágyam és álmom van. Nagyon szeretek gardonyozni és szeretnék meg tanulni szintetizátorozni. Imádok iskolába járni. Szüleimmel, testvéremmel, nagyszűleimmel lakok egy udvaron. Édesapám mozgássérült, egy autó baleset következtében deréktól lefele le bénult. Nehéz anyagi helyzetünk van, mivel, hogy nem tud dolgozni és folytonos gondozásra szorul, Édesapát egyfolyton pelenkázni kell. 

Nagyon szeretnék egy saját Brei író géppet . Mert ami van azt kölcsön adták. Nagyon szeretem az állatokat. Naponta hallgatok hangoskönyveket, nagyon szeretem az irodalmat. Ezzel is tovább fejlesztem magam. Nagyon szeretek a természetben lenni, járok fel az esztenára a testvéremmel és édesanyával. Saját biciklim is van az udvaron tudom használni ha pedig a faluba megyünk tandem biciklizünk. Amikor még egészséges volt Édesapa készített nekünk egy pici szeker amit a pónim húz azzal játszunk a testvéremmel. 

Sok álmom van. Szeretnék sokat tanulni, gardonozást, éneket és egyszer majd fellépni csángó dalokkal. Azt mondják egyszer talán lesz oly műtét amivel láthatok. Ezt nagyon várom.


Beszámoló