Ervin

Jo estét kívánok, egy beszámolót hoztam az új ösztöndíj lehetőségre. 

Mégpedig arról, hogy miben segített az önök támogatása mostanig és hogy még miben segítene. Sikeresen végzem tanulmányaimat a Gyimesbükki szak iskolába. A szak iskola melyet végzek az mezőgazdasági szak.  Nagyon sok mindent meg tanultam az iskolába és járok zenei órákra továbbra is, ezért is könnyen alkalmazkodom az ilyen helyzetekhez a mezei munkát is jól bírom.  Mindazt ami szükséges volt a hangszert, különórákat sőt a mezőgazdasági munkákhoz valót is tudtam segíteni finanszírozni az önök jóvoltából. Ezért mindig is hálás leszek. 

Praktikázásra is lassan sor kerül, de én már gyakorlóm, a szénacsinálás a gazdálkodás meg az ilyen hasonlók. Hála istennek nincs hiányom semmiben. Ami pénzt még megspórolok, abból szeretnék megalapozni valamit a jövőmhöz. A zenével kapcsolatban is nagy sikert el értem. Sokat fejlődtem sok mindent meg is tapasztaltam ezen a téren és meg többet szeretnék tanulni, hogy elérhessem a célomat. Nagyon sok tanulmányi órákat, vetem főleg télen. nyáron pedig picivel kevesebbet a sok munka miatt. De igyekszem hogy mindkét álmomat folytathassam, a gazdálkodást és a zenét. Boldog vagyok, hogy számomra ezek lehetségesek és meg tehetem. Hálásan köszönöm az önök szponzorát, támogatását az elmúlt években, nagyon meg könnyítették az elindulásomat.

Nagyon sok ember hívott már rendezvényeket zenélni de még nem értem el azt a szintet hogy magabiztos legyek abban, hogy közönség előt zenéljek. Szeretném bővíteni a felszerelést is, szeretnék még hangfalakot keverőt és meg hozzá illő dolgokat. Nagyon szépen köszönöm önöknek a lehetőségeket. 

Szeretnék ezekben fejlődni, további fellépésekre menni az embereket boldogitani, hogy táncra fakadjanak. Es remélem hogy továbbra is fog sikerülni hogy állmaim valóra tudjam váltan.

Beszámoló