André Hunor


Jó napot kívánok, André Hunor vagyok és 16 éves. 

Szüleimmel és nővéremmel élek Bükkhavas patakán Jelenleg 10.- es vagyok, és az Árpád-házi Szent Erzsébet Római Katolkius Teológia Líceum Természettudományi osztályában. Első osztályos korom óta példa értékes tanuló vagyok, nagyon sokáig első és második tanuló voltam osztályomban. Mindig részt vettem versenyeken ha csak tudtam, és nekem való volt. Nagyon szeretek tanulni mindig próbálom kihozni magamból a legtöbbet. Tisztességes vagyok mindenkivel szembe és szeretek másokon segíteni így a tanulásban is ha tudok segítek a gyengébbeknek. Szeretem az iskolát de úgy érzem még valami plusz tehetséget is meg szeretnék tanulni. 

Nagyon szeretem a zenét az énekeket, mindig is szerettem a szaxofon hangját ezért esett a választásom erre a hangszerre mert egyedi és gyönyörű hangja van. Nagyon sokba kerülne a hangszer és a tanuló órák ára, ezért szeretném ezt a pályázatot, mert lehetőséget adna a célom elérése érdekében. A szüleim közül senki nem játszik semmilyen hangszeren mert nekük nem volt rá lehetőségük ezért engem nagyon is biztatnak, hogy merjek bele vágni, és próbáljam ki mire is vagyok igazán képes. Édesapám gépész, édesanyám háztartást vezet. Mi is foglalkozunk mezőgazdasággal ahogyan itt sokan mások. Ezt én is nagyon szeretem, iskola előtt és után mindig segítek édesanyámnak az állatok ellátásában, nyáron a vakációban pedig amikor kell. Nyáron nagyon sok a tennivaló, a szénacsinálás, segítek a szüleimnek a mezőn, kis korom óta dolgozok én is ahogyan ők. Van tehenünk, disznónk, tyúkjaink és egy ló is. Ki gyüjtött pénzből vásároltam pár éve egy csíkot és azóta nevelem, a szüleim ezt is meg engedték mert ahogy növök ő is nő és majd saját lovam lesz akit ismerek és tudom hogy az enyém nem szorulok máséra. Édesapám és Édesanyám így próbáltak segíteni mindig mindenben.  

Szeretem ezt csinálni de tudom hogy többet érek el tanulással és ha komolyan veszem a hangszeren való játszást is fel figyelnek rám. Szeretném megvalósítani ezt az álmom.Beszámoló